Ton Heeren

Ik woon al ruim 35 jaar in Den Haag, een geweldige, levendige en veelzijdige stad met internationale allure. De stad is echter in de loop der jaren sterk veranderd en onze eigen cultuur, tradities en identiteit zijn ondergesneeuwd.
Tijdens mijn 37-jarige loopbaan als officier bij de Koninklijke Landmacht heb ik op verschillende uitvoerende en beleidsmatige niveaus binnen Defensie functies vervuld in zowel het operationele, personele, materiële, logistieke als in het financiële taakgebied.
Ik ben in deze periode ook drie jaar geplaatst geweest in de Verenigde Staten en heb een drietal individuele uitzendingen gedaan in Bosnië-Herzegovina, Kroatië en Afghanistan.
Nu ik met pensioen ben wil ik graag mijn ervaring, doorzettingsvermogen, omgevingsgerichtheid, doelgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel inzetten als lid van de gemeenteraad. Ik wil mij inspannen voor een leefbare, veilige en betaalbare stad voor alle Hagenaars en Hagenezen.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...