Nick Kaptheijns

Ik ben Nick Kaptheijns. Na bijna zeven jaar de Partij voor de Vrijheid vertegenwoordigd te hebben in de provincie, krijg ik nu de kans om mij met hart en ziel in te zetten voor de meest mooie stad van Nederland. Een stad waar ik al jaren werkzaam ben, maar nu als inwoner begin ik een duidelijk beeld te krijgen van wat er goed gaat in de stad, maar vooral ook van wat er misgaat in de stad. En er gaat een hoop mis in Den Haag. De politieke elites hebben er een puinhoop van gemaakt. De afstand tussen de burger en de politiek is nog nooit zo groot geweest. De bestuurders gaan hun eigen goddelijke gang zonder oog te hebben voor de problemen van de gewone man en vrouw.

Wonen in de stad, als je al een beschikbare woning kan vinden, is onbetaalbaar geworden. De straten en leefomgeving zijn in verval aan het raken en de onveiligheid neemt alleen maar toe.
De politieke partijen die al jaren bestuurlijk de dienst uitmaken in de stad veinzen deze problemen te herkennen en aan te willen pakken, maar de realiteit is dat ze dat niet doen. Ze beloven van alles, maar leveren helemaal niks. Ze tonen al jaren een volledige onwil om eindelijk eens naar de Hagenezen en Hagenaars te luisteren. Wij van de PVV bestaan bij de gratie van onze kiezers. De hardwerkende Nederlanders die al jaren genegeerd worden en in het verdomhoekje worden gezet, vinden bij de PVV een thuis.
Als raadslid ga ik mij inzetten om de teloorgang van de stad een halt toe te roepen. Wij willen niet dat uw zuurverdiende geld terechtkomt bij allerlei subsidieclubjes en andere linkse hobby’s die er louter op uit zijn om u het leven zuur te maken. Den Haag is vol! Wij willen geen nieuwe migranten meer die de stad nog drukker maken. Wij willen een leefbaar Den Haag waar woningen weer betaalbaar worden. Een Den Haag waar mensen weer veilig over straat kunnen en eindelijk eens serieus genomen worden door de politiek. Dat is mijn missie als raadslid en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan voor onze kiezers.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...