Chris Faddegon

Ik ben Chris Faddegon, Ik heb werktuigbouwkunde gestudeerd en mijn eerste baan als technisch inkoper was bij Lummus Nederland, op de plek waar nu het stadhuis staat. Ik ben technische vertegenwoordiger geweest, heb 15 jaar mijn eigen bedrijf gehad en werk sinds 2006 als project manager en onderhoudsadviseur. Sinds begin 2021 werk ik als project manager bij een chemisch bedrijf in Zuid-Holland.
Vanaf 1977 woonde ik in het centrum van Den Haag, daarna een aantal jaren in Leidschendam. Ik woon nu in Mariahoeve, een mooie wijk waar gelukkig nog steeds veel groen is te vinden.
Den Haag is een prachtige stad en ik voel me een echte Hagenaar. Binnen Nederland zou ik nergens anders willen wonen. Ik stel me kandidaat voor de PVV omdat de PVV de enige partij in Den Haag is die werkelijk opkomt voor de belangen van de inwoners van Den Haag.
Den Haag is vol, zeg maar overvol. Er hoeft echt niemand meer bij. Onze stad is ruim 2 keer zo dichtbevolkt als Rotterdam maar ook veel dichter bevolkt dan Amsterdam. Hagenaars moeten daarom voorrang krijgen voor beschikbare woningen. Den Haag is een groene stad en dat moet zo blijven en daarom is er beperkt ruimte voor nieuwbouw. En het is volstrekt eerlijk en logisch dat Hagenaars voor die nieuwe woningen in aanmerking komen.
We hebben als PVV een goed en doordacht programma opgesteld waardoor we Den Haag kunnen redden en weer bewoonbaar, levendig en gezellig maken voor alle Hagenaars en Hagenezen en daar wil ik me graag helemaal voor inzetten. Ga dus vooral stemmen want verbeteringen in onze stad komen niet vanzelf . Uw stem op de PVV is daarbij nodig. Ik reken op uw stem en u kunt op mijn volledige inzet rekenen. In het belang van uw en mijn stad, Den Haag.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...