Turkse verkiezingen

Stoppen met faciliteren verkiezingen uit islamitische landen.

N.a.v. de onrust  bij een Haags stembureau van de Turkse verkiezingen op 19 juni 2018, stelt de Haagse PVV raadsvragen.

Raadslid Willie Dille: “Den Haag importeert Turkse conflicten naar Nederland door het faciliteren van stembureaus en daar moet de gemeente onmiddellijk mee stoppen. Islamitische gebruiken brengen islamitische toestanden met zich mee.”

Overeenkomstig art. 30 van het Reglement van orde stelt het raadslid Willie Dille  de volgende vragen:

  1. Is het u bekend dat er op een Haagse stemlocatie van de Turkse verkiezingen grote onrust is uitgebroken tussen verschillende groepen Turken met een enorme politie-inzet tot gevolg waaronder de inzet van meerdere hondengeleiders en eenheden vanuit allerlei locaties uit Den Haag? (*)
  2. Waarom is er niemand aangehouden?
  3. Bent u het met de PVV eens dat het importeren van conflicten uit islamitische landen niet bevorderlijk is voor de integratie  van moslims in Nederland? Zo nee, waarom niet?
  4. Bent u bereid om te stoppen met het faciliteren van verkiezingen uit islamitische landen in Den Haag? Zo nee, waarom niet?

(*) https://www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/21-politieonderzoeken/28895-massale-ruzie-op-stemlocatie-turkse-verkiezingen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...